Gewichtsconsulent

Afvallen zonder dieet.
Een blijvend gewichtsverlies.

Vandaag de dag vormt gewichtsbeheersing een steeds groter probleem, met name overgewicht speelt hierbij een grote rol. Hierdoor wordt de volksgezondheid bedreigd door welvaartsziektes als Hart-en Vaatziekten, obisitas, diabetici enz.Ruim de helft van de volwassenen kampt met overgewicht en er is nog steeds een stijgende lijn.

 Een goed gewicht is belangrijk voor een gezond leven en een vitaal gevoel. We weten allemaal wat gezonde voeding is, maar weet je het ook in te passen in je drukke bestaan? Het doel van V-4vitality is om mensen te helpen met de bewustwording van het huidige voedingspatroon. Om jouw vervolgens te laten zien dat dit ook in het jouw drukke bestaan in te passen is. Het doel is gezond en fit te worden en te blijven. Of het nu gaat om afvallen, aankomen, beter in de vel voelen of gewoon advies op het gebied van gezonde voeding, u bent bij mij aan het juiste adres.

Ik adviseer over gezonde voeding op basis van de richtlijnen van het Voedingscentrum. Het uitgangspunt van Het Voedingscentrum is om ‘de gezonde keuze de gemakkelijke keuze’ te laten zijn.

Hiervoor maken wij gebruik van de schijf van vijf en haar vijf spelregels:

1. Eet gevarieerd;
2. Eet niet te veel en beweeg;
3. Eet minder verzadigd vet;
4. Eet veel groente, fruit en brood;
5. Eet veilig.

Tijdens de voedingsbegeleiding leer ik u hoe u deze spelregels kunt toepassen. Zodat u gezonder gaat eten en u ook vitaler voelt.

Koolhydraten, eiwitten, vetten, vitamines en mineralen hebben allemaal een functie in het lichaam, maar moeten wel in balans zijn. Bij een groot deel van de Nederlanders is dit niet het geval. Nieuwe diëten zorgen voor veel onduidelijkheid. Geen Koolhydraten of toch wel? Veel eiwitten of juist niet? De vraag blijft dan ook: “Wat is nu precies gezond?”

In het gratis intakegesprek wordt duidelijk wat ik als erkend BGN-gewichtsconsulent voor u kan betekenen. Als BGN-gewichtsconsulent heeft u als klant enkele voordelen..
Kijk op www.gewichtsconsulenten.nl wat de BGN voor u kan betekenen met betrekken tot de ziektekosten verzekering.

Voor het maken van een afspraak kunt u het contactformulier gebruiken.