Personal trainer

Een gezonde levensstijl begint bij een vitaal gevoel. Bewegen speelt een belangrijke rol in het verkrijgen van een vitaal gevoel, in combinatie met gezonde voeding verbeter je jouw weerstand aanzienlijk. In onze snelle en soms stressvolle samenleving schiet het bewegen er nogal eens bij in. We stellen onze prioriteiten aan het werk, het behalen van deadlines, vergaderen, enz. We worden vaak geleefd.

Het hebben van lichaamsbeweging levert een bijdrage aan een fitte, ontspannen en gezondere levensstijl. Het heeft veel positieve effecten op de gezondheid.

Een goede conditie, soepele spieren en gewrichten verhogen uw weerstand.

Personal training waarbij u begeleiding krijgt op het gebied van:
* Voeding
* Training op uw doelstelling aangepast
* Mentaal en fysiek weerbaarder worden
* Figuurcorrectie door middel van training
* Verbeteren van de algehele conditie.
* verbetering van de lichaamshouding
* En natuurlijk strakker worden, afvallen en uw spiertonus verhogen
Hoe werk ik?
Allereerst maken u en uw personal trainer duidelijke afspraken over uw doel en de termijn waarin u klaar wilt zijn. Met deze informatie kan uw trainer een op maat gemaakt trainings- en voedingsprogramma voor u samenstellen.
Er zullen metingen plaatsvinden om uw beginsituatie in kaart te brengen.

Middels regelmatig terugkerende evaluaties wordt u op de hoogte gehouden van uw vorderingen.  Zo ziet u er op toe, dat alle afgesproken doelstellingen worden behaald.

Hoe vaak moet u trainen?
U kunt zo vaak sporten als u wilt met uw personal trainer, gemiddeld is dit 1 tot 3 keer per week. De frequentie is afhankelijk van uw doelen en de termijn.
U kunt er ook voor kiezen om 1 keer per week met uw personal trainer te sporten en de rest van de week zelf te sporten met het opgestelde programma.

Waar?
U kunt op de locatie van the Personal Fitclub sporten.
Parkweg 10 in Voorburg

Nu behaald u uw doelstellingen wel!